:o

Oj oj oj vad illa, har inte skrivit på jättelänge ju. Och nu är jag egentligen för trött för att uppdatera om allt :) Kom hem från stan för en stund sen, skulle fika med Cajsa på Skafferiet vid elva men insåg att allt var typ stängt, eller öppnade klockan tolv -.- Så vi hamnade på donken, heh, men det funkade ju det med. Kom hem till Kalmar igen iaf i torsdagskväll. Var riktigt skönt att vara hemma hos familjen nu vid jul. Har dock inte träffat så mkt folk som jag tänkte, eller orkat göra massa roliga saker heller för den delen. Har bara tagit det så lugnt som möjligt. En liten minisemester med alla hemma som pysslar om en. me like! :D

Julen var najs, fick faktiskt det mesta på önskelistan, eller.. åtminstone det jag väldans gärna ville ha. Bland annat ett armbandsur, digitalkamera, tekanna, badlakan, fyra ölglas till min samling, en resväska, te, parfym, koppar. ja en massa bra saker helt enkelt :D Tack så hemskt mkt än en gång allihopa ;p

Jag tänkte lägga upp lite bilder och så och skriva mer, men får bli framåt kvällen för nu måste jag nog vila lite, kaffet hjälpte inte :) Zzzz

hejsålänge!

Klad hest.

image459 
image460


Julsittning på kåren var trevligt. Förutom att jag var supertrött (syns inte här dock) & gick hem vid tolvtiden. Har varit uppe alldeles för sent hela veckan så när det väl är fredag och det e tillåtet att vara vaken länge, neee då måste man bli cepetrött. Nu blrjar klockan flyga iväg igen och lika bra att sluta skriva, skulle bara lägga in dessa bilderna, som jag som vanligt snott från Cajsa lille :) Puss o godnatt!

Ps. Förresten fick jag en glad överraskning idag om höjd hyra i januari. Kul va? men skit i det. Ångest är bra har jag hört. Häj.

Jag vill oxå softa.

Snart går jag under, kan det inte bara vara typ maj nu? Känns som om det varit oktober i hundra år och inte alls december, inga julkänslor har jag heller :/ Idag var det iof sig svinkallt och öronen ramlade nästan av pga frostskador när jag cyklade till skolan i förmiddags. Julen är ju enbart ett stressmoment både ekonomiskt och tidsmässigt. Tyvärr.

Imorgon blir det kåren, och jul-sittning. Börjar visst redan halv sex, hur jag nu ska hinna det. Tänkte dra ner på stan och köpa de sista julklapparna men får väl släpa mig dit på lördag är jag rädd. Och på lördagar går det knappt komma fram på stan, och hur det är så här års med alla stressade människor som armbågar sig fram efter julklappsinköp vill jag inte ens tänka på. Jag längtar hem jättemycket men innan jag befinner mig i Hästholmen är det mycket som måste ordnas och hända. C-uppsatsen som aldrig nånsin tar slut och en seg tågresa bland annat. Sen när man kommer hem kan man inte bara sitta i soffan eller umgås med familjen, nej, då ska man fara runt som en tok och passa på att träffa alla vänner och släktingar. Missförstå mig inte, det är jättekul och träffa alla, men man känner lite press på sig att hinna med så mkt som möjligt så fort man kommer hem till Hästholmen. Sen har vi ju nyårsafton. Vad händer då? Cajsa och jennica pratade om att hyra en lokal här i Kalmar och dra ihop nån liten fest. Men har inte hört nåt mer om det, och har inte tänkt på att fråga heller. Så om det inte blir nåt med det, så blir det väl lugnt. Inte mig emot. Kanske lite trist att sitta själv dock :) Jag hatar att vara såhär bitter btw. Jag vill inte. Det är bara lite mycket nu.

Tänk om man bara kunde få slappa ett tag som Cosmo, hade varit rätt skönt just nu. Kanske hade jag valt ett annat ställe än handfatet dock :D Godnatt.


Önskelista

Hej kära familj. Lovade skriva några saker jag önskar mig i julklapp, minns dock inte allt så det kommer säkert fyllas på under veckan. :)

Överkast till 160 säng (som passar med övriga färger i vardagsrummet, alltså röd, brun, turkos, svart..)
Tekanna (och inte vilken som helst, en i glas som har ett ilägg, vet ni inte vilken jag menar, så fråga!)
Guitar Hero III spelet (nej inte med gitarren, bara spelet)
Underkläder (både trosor och strumpor)
Presentkort i sportaffär (till träningskläder)
En tränings-topp
Skissblock med pennor/ritkol
Puma parfym (den som är blågrön)
Mascara
Hårprodukter (ja tänka sig va, haha)
En liten pocketdigitalkamera (är bökigt att ha med min stora öööverallt)
Grace Anatomy säsong III boxen (om den är ute)
Löste
Bäddset
Nya kuddfodral (som man kan byta mot de 4 turkosa, i en färg som passar resterande..)
Armbandsur (det finns så sjukt snygga o inte så jättedyra, de har ett brett armband)
Plånbok
Cykellyse (ett sånt litet som har ett litet gummiband eller nåt som man bara kan sätta fast runt styret och där bak, inga andra lysen funkar till min "skrotcykel" ^^ de finns på Claes Ohlsson vet jag)
Badlakan (har bara en handduk som faktiskt inte är skabbig -.-)


Nu kan jag inte komma på mer för stunden, men lär ju uppdatera under veckan som sagt.


Ps: Cosmo önskar sig en fin matskål och ett nytt halsband med reflex i. (inte gult, det gillar han inte, sa han just.. ) :D


Natti! Och ja förresten, nu får ni se till att skrapa ihop listor ni oxå, jag har iiiiingen aning om vad jag ska köpa! *puss puss*


Pust.

Nu börjar jag få ångest på riktigt över c-uppsatsen och praktiken. När jag sitter och verkligen funderar över praktik så kommer jag liksom ingen vart. Problemet för mig är inte att söka nånting, skriva ansökan och allt det där, problemet är VAR fan jag vill vara. 9 veckor är ändå ganska lång tid och jag vill inte bara söka nånstans bara för att... Men eftersom jag inte vet ett skit om vad jag vill här i livet, uppenbarligen, så är det inte så lätt. Varför kan jag bara inte se framför mig vart jag vill arbeta, eller bo också för den delen. Redan inför valet till gymnasiet hade jag småångest och visste inte alls vilken utbildning jag borde välja. Sen eftersom jag nu har följt "mediavägen" både på gymnasiet, Fridhem, och nu högskolan, så kan man väl inte bara ändra sig? Klart man kan, men jag vill inte det heller, jag önskar bara att jag riktigt kunde brinna för någonting och var säker på vad jag ville arbeta med. Ibland känner jag mig som världens lataste och tråkigaste person som inte har några hopp eller önskemål om framtiden.. Men ja gkan inte tvinga fram det, det kommer väl av sig självt, måste bara testa på en massa antar jag för att på så sätt hitta.. Suck.

Nu har jag just suttit och skrivit av en telefonintervju med dagens Nyheters klimatreporter, skickat iväg en praktikansökan till tidningen RES i Stockholm. Ja, du hörde, Stockholm. Orkar inte begränsa mig till kalmar, orkar inte begränsa mig geografiskt överhuvudtaget.

Fan vad bitter jag är nu igen känner jag.

Helgen har varit trevlig i vilket fall, om än väldigt lugn, men det var skönt. Förkylningen/hostan/gurglet i halsen börjar försvinna så det var nog tur att jag inte var ute och härjade. I fredags bjöd Mats och Tora på glögg och lussekatter. Jag bakade Dumlekakor, (helt sjukt goda.. och onyttiga ja men det var det värt!) Och maja hade gjort en god citronkladdkaka :) Spelade spel och umgicks hela kvällen, var längesen nu jag spelade brädspel så det var himla kul! Lyckades faktiskt vinna i Rummikub weee (stavas det så..) Iaf.

Nehe, om man skulle ta tag i sin önskelista, och ringa hem till familjen för att få lite förslag på vad de önskar sig... har inte köpt en enda julklapp så jag börjar känna mig stressad. Lagom till att alla räkningar börja dimpa in i brevlådan antar jag, Kuuul schmul.

hejsålänge.

Ps. GIEF godis/chips/dip/pizza/bröd/kakor! Idag är jag överjävligt sugen på sånt. bleh!

Trött.

Fy i hela .. jag vet inte vad, men vad jag är TRÖTT. Känner av en början till förkylning så går runt o snörvlar, nyser och har lite ont i halsen. Och efter måndagens träningspass med Cajsa som personlig coach (hon glömde sina träningsbyxor hemma så var med mig i gymet ändå och peppade) så har jag nu två dagar efteråt sån träningsverk att jag knappt kan gå. Och inte nog med det gott folk. Baksmälla en onsdagmorgon och ungefär en timmes sömn inatt. Allt detta bidrar till en inte alltför lyckad dag på biblioteket. Trodde jag skulle gå sönder när jag och Linda satt där i tre timmar och analyserade artiklar. Men det var det värt? Bra träning, och Jerry som var här och hälsade på mig igårkväll med god mat och vin :) Okej förkylningen kunde jag vara utan. Hoppas inte det blir värre bara. men jag ska nog skippa Afro power dance ikväll tyvärr. Lite synd, men min kropp kommer bokstavligt talat gå sönder om jag ska hoppa runt till afrikansk musik i en timme. Nu ska jag nog tappa upp ett bad och inandas lite vattenångor, haha. Sen blir det fan sängen.

Hejs.

Julstök o koncert.

Igår var jag på Maxi o handlade lite julsaker, som jag fixade med så nu e det åtminstone lite julmys i lägenheten :)
Sen på kvällen så kom Maja hit och tog några glas vin och sedan gick vi vidare till Söderport för att kolla på koncert. Mycket trevligt må jag säga. Trumpetsnubben ur bandet gick på Fridhem samtidigt som mig, blev lite chockad när jag insåg att det var han, haha, kul... Och så fick jag heja på Johan som spelade förband, har bara pratat med han på facebook. Oxå trevligt. Ikväll skulle jag egentligen med Moa o dom på innebandy men det var redan klockan halv sex och med tanke på att jag inte gick upp förrän vid tretiden så blev det lite tajt. Är lite seg idag. Efter lite mer än två veckors diet tål man inte så värst mkt alkohol, märkte jag tydligt igår haha ;)

Här kommer lite bilder, julmysig lägenhet, jag och maja igår. Bilderna är lite suddiga för blixten funkar fortfarande inte på kameran, så ni vet.

image454