Weeee!

Mitt nät dog igår o fick veta att det nog inte skulle fixas förrän nästa vecka..men så kolla jag ikväll om det funka o det gjorde det? weird men yay!

Har blivit dunderförkyld vilket är mindre kul men jag e glad ändå just nu! Ska antagligen jobba i Karlskrona vecka 40, som reporter ^^ Tjoho! En veckas jobb = mkt bra för mig just nu! Hurra! Huuuurraaaa!

SUPERKUL! ^^

Lite bilder.

Göteborg och middag + fest med mina fina vänner, Sara, Madelen & Caroline!

   



  Haha, Mp var i full fart med att dansa! ;)



------------------------------------------------  <3  ----------------------------------------------------------------



I say a little prayer.

Fniss. Tror jag börjar bli tokig :) Men en kväll med Vännerboxen hos Mats & Tora piggar upp och lösgjorde ångesten över jobb. Har faktiskt fått ett mycket trevligt svar från en av ansökningarna redan. Även om det inte stod "JAAA kom hit o jobba nununuuuu!" ... så var det ändå najs o få svar så snart. Och från den tidning jag inte trodde man hade en ynka liten chans på :) De skulle ha min ansökan i beaktning iaf och hörde gärna av sig om det dök upp nåt. Sure, kanske är nåt de bara säger men, jag blev iaf glad för svar, så snart. Blev lite mer motiverad faktiskt. Är fantastiskt sugen på ett glas vin men ack, inget hemma. Kanske lika bra. Nu ska jag fortsätta min terapi i min riktiga dagbok. Senast jag skrev var strax innan jag drog hem. Och det var ingen rolig syn, eller text, så jag tänkte liva upp det lite nu :) Bai.


---------------- 01:53 -----------------------
hahaa. Ett liv jag inte längre känner till och inte vill veta nåt om, ändå kan jag inte ge fan i att kika. Jag ooorkar inte bry mig, jag vill inte. Pucko-Lisa. För övrigt har jag återvänt till att vara nattuggla and  I like it. Men det är så gej att Kalmar är förpestat av smutsiga känslor. Eller nåt. Out of my waaay peck!

natti.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust

God damnit. Snacka om ångest. Ända sen jag kom hem från Göteborg i söndagskväll har jag haft sån ångest inför det här med jobb. Fondpengarna fortsätter att sjunka drastiskt och snart kommer smällen med att betala in restskatten, då sjunker det ännu mer. Ingen som helst inkomst gör mig sjukt nervös. Visst, nästa månad får jag väl ut en cirka 7000 men det är alla räkningar ungefär..sen då? Igår sökte jag tre jobb i Stockholm och förnyade min ansökning på BLT. Idag har jag ringt till Östran och ska strax skriva ihop en ansökan till ett jobb som informatör. Ena stunden känner jag att det ordnar sig, det gör det alltid, men sen tänker jag efter lite till... och jag har liksom inga lätta vägar ut längre, inte som förr då man alltid kunde hoppa på en kurs för o klara sig, eller veta att man skulle plugga i tre år..jag kan inte ta den lätta vägen, jag är 26 och jag måste väl börja jobba nån gång. jag vill ju det, men det känns rent omöjligt just nu...

*SIGH*