*sigh*

Nu kollapsar jag snart. Orkar inte mer :( Min hjärna strejkar och det är så sjukt frustrerande att sitta framför Aviden o redigera när man liksom inte fungerar. Man tänlker att man ska göra nånting, en sekund senare har man glömt av det, och kommer istället på nånting annat man skulle kolla..allt bara snurrar runt. Ett under att man inte fått magsår av den här kursen. Imorgon ska det vara klart men jag vill titta igenom programmet igen o fixa ljudet en sista gång. är även 30 sekunder för kort...30 SEKUNDER..mm låter lite, men är tufft att fylla ut lite här o var när man inte har material. Men det ska nog ordna sig. Mindre än en vecka kvar till praktik och jag har inte redigt hunnit förbereda mig tror jag. Inte mentalt iaf, har lagt oroligheterna lite åt sidan för allt annat. Senaste veckan har varit sjukt jobbig, och påskhelgen försvann. Önskar jag fick åka hem till familjen. Saknar er.. Nu ska jag hämta min fjärde kopp kaffe och sen blir det soffan tror jag. Hörrrsch.

Video III + klassåterträff med 9B.

Mmm. Sitter hemma och väntar på att klockan ska gå. Vi har inte tillgångtill redigeringsrummet förrän klockan 15.00 idag. Sådär lagom segt. Nu tänker ni: "men oh vad skönt att få sova läänge länge" och ja..men jag klarar inteav att sova särskilt länge nu för tiden. igår skulle jag vara i skolan klockan tolv och gick upp klockan halv åtta -.- Vad hände? Fattar inte hur jag frivilligt kunde gå upp så tidigt, men men. Är van att inte få så många timmars sömn och efter att man kommer hem runt åtta på kvällen så är jag så trött att jag däckar rätt så tidigt. Så är det. Videokursen vi har nu är både rolig och lite jobbig. Långa dagar och endel motgångar. men vi tar oss igenom det mesta jag och min kära grupp! I måndags var vi på Öland och filmade ett par unga herrar, vi "spelade" även Monopol ute i det gröna...haha! Tänkte lägga upp lite bilder. Blir lite blandat från Öland, skolan och hemma. Just ja, var ju klassåterträff med min "nia" förra helgen. Det var trevligt, ja...trevligt är ett bra ord :) De flesta var sig lika, och många tyckte att jag var den som var svårast att känna igen (?) Ska man ta det som en komplimang? haha..

Mitt excellenta tv-team består av Jennica, Cajsa, Karin och så jag förstås! ^^ vi har även en "maskot" vid namn Staffan. Han smyger mest omkring vid redigeringsrummet :D
   

Pose?
image522

Så lite från klassåterträffen med 9B. (10 år sen OMG, jag e gammal...!)
    

Emilia & Jag!
image528

HAHAAHA bästa

 


Hai

Jag vet inte vad jag vill skriva. Men nånting. Känner mig rastlös och lite deppig. Och ändå full av energi. För mkt kaffe i guess :s Så vad ska man skriva då? Tappar stinget för att skriva när man inte gjort det på länge... Hoppas det blir bättre snart dock, praktik snart. Omg, nervöst. Mycket blandade känslor för det just nu. Är mest rädd för att jag inte ska klara av det?! Men så vet jag ändå på ett sätt att jag kommer fixa det. Första veckan kommer säkert va hemsk och jag kommer nog göra bort mig/göra fel ett antal gånger, men sen lär man sig. Får försöka äntra in i min skalle att det är en praktikplats...jag är där för att lära mig. Men känns som om de har så höga förväntningar på en tredjeårs student från en journalistutbildning... Och så har vi ju sommarjobbsångesten. Herregud. Förhoppningsvis har jag goda chanser att få stanna kvar på Barran i sommar med, kanske lite längre ändå..man vet ju aldrig :) Vill inte flytta från Kalmar riktigt än, trivs mkt bra här. Å andra sidan kanske man får anpassa sig lite efter jobben.

Men men det ordnar sig väl :)

Idag har jag varit på loppis, hittade en fin retroaktig skål för tio kronor :) Maja köpte en liten stol gjort av ölburkar, för hand! haha. Sen fikade vi lite hos Maja o Seth, efter det drog jag hem o åt. Sen har jag typ spelat..WoW, Quake3, Starcraft. Försökte få igång BF2 men det gick inte helt bra :s

Nu sitter jag o sörplar på ett glas vin och känner mig lite halvemo och trött. men vill inte redigt gå o lägga mig än... söndag då ju! GAASP! Nu pallar jag iaf inte skriva mer.

puss