ok, much better



Insåg dock hur liten resväskan var... hur fan ska man kunna välja kläder att ha med sig -.- BAH

Har typ ägnat denna fredag åt att städa och packa ner "garderoben" i stora påsar (som jag märkt, oh vad duktigt..)
Nu harj ag "bara" köket kvar idag, sen får det vara nog. Just nu dricker jag kaffe och tar time out. Tycker jag har slängt sååå mkt saker och ändå försvinner ingenting? Hoppas det märks lite mer sen när man ska börja packa i lådor... Idag är det 23 dagar kvar tills jag åker och ganska exakt 2 veckor till flytt.

Jo, tiden går, men flytten känns tung. Väldigt tung. + att jag börjat inse att jag faktiskt lämnar Kalmar, förhoppningsvis inte för gott. Kommer sakna allting..urs, orkar inte ens tänka på det, blir så emo då. Nu ska man kanske ta tag i disken då. Ska till Mats och Tora om några timmar eller så.

BAI

need haircut?



Aham.

phew



Städa städa städa garderooooobeeeeeeen :s Vilket jävla meck

Snörvel.

Det började med att jag hade lite halsont och nös som en galning igår innan sängdags... så vaknade jag upp idag med ännu ondare i halsen och en näsa som rinner som en kran. Jag trodde bara man kallade näsor för kranar om de var stora, men har nu hittat ännu en innebörd av det smeknamnet. Så nu sitter jag här o snörvlar med en kopp te. Lyssnar på musik och tröstgooglar om Madrid.


Jahopp

34 dagar kvar tills planet lyfter från Stockholm. Helt galet. När jag bestämde mig för detta så var det..hm..typ 80 dagar. Och eftersom jag inte jobbat alls på senaste så tänkte jag att tiden skulle gå jättelångsamt. Tvärtom. Nu har man ju skjutit på saker o ting, såsom att tänka på flytten etc, bara för det varit så lång tid kvar. Nu sitter jag i Hästholmen, har varit hemma och hälsat på lite. Hade en arbetsintervju på Corren i Lkpg i fredags för sommarjobb. Så när jag kommer tillbaka till Kalmar imorgon har jag tre veckor på mig att flytta o greja. Herregud :) När ska man liksom fatta på riktigt vad det är man pysslar med? ^^

Iaf, idag skiner solen i lilla Holmen och jag är på bra humör, om än lite uttråkad. Alla jobbar eller är i skolan och inte är det många hemma direkt. Drack kaffe på trappen förut med sällskap av Cosmo och Mollan <3 Me like. Tänkte ta en svänga till mormor sen. Säja häj o kanske fika lite. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för. Borde ut o gå men har ju för sjutton inga bra byxor med mig, bara väldans tunna och korta, eller... kjol. Hm, kanske mamma har nåra man kan sno ^^

Satt och tittade lite efter sidor om Madrid, tänkte man kunde ha lite koll på vad man vill se/göra innan man kommer dit. Men finns såå mkt att jag inte vet vilken ände jag ska börja titta på. Kanske är det mer spännande om man lämnar det lite öppet. Lär ju bli rätt mkt att sätta sig in i pluggandet första veckorna, o installera sig i boende etc. Skolan ligger väldigt nära Retiroparken iaf, den verkar stoooor och ascool :) Så där lär man sitta många timmar med en kopp kaffe och plugga. Jag älskar parker! Yay!



Upptäckte en ny artist, eller ja, Kim lyssnade på han, var riktigt bra, om än lite emo :) Skriver det här så jag kan kolla upp det när jag kommer hem. Minnet är inte det bästa, tror jag börjar bli gammal! Uff :D Iaf, Joshua Radin heter han. Yup!

Nu ska jag läsa lite mer! BB! (bilden är på mig i julas, gillar den ^^)



Ehm, o nu vill mamma att vi flyttar alla mina saker redan näst sista helgen i mars! AMG, hinner man det.... jo men..alltså, panik med typ 12 dagar kvar. Får väl se hur det blir med det :)