Wednesday 23/5 - 07

Vaknade 08.10 imorse. Doh! Omtentan började 08.00... Jag hatar att försova mig. Just då kändes det som om hela min dag var förstörd. Men sen visade det sig att jag istället skulle bli på ganska gott humör under dagen, så det var ju trevligt :)

Ekonomintentan gick väl sådär, var svårare än den första, men det är bara o bita ihop o försöka klara nästa om det inte går vägen denna gången heller. Annars har det här året varit ett bra år i skolan, och det har varit roligare än första året då jag mest hade ångest. Men så är ju ångest min bästa vän... eller, inte riktigt men han besöker mig vid minsta lilla motgång.

Även de motgångar som nog inte finns egentligen. Men som sagt, det här har varit en bra dag. Fint vårväder och lunch på stan med Jonas, Abbe, Mats och Thommy. Sen en lugn dag hemma med teve och en något "galen" hund ;) I helgen blir det fest hos Maja och Seth, sen ska jag till kåren på beachparty, ja jag vet, det låter lite....lite typiskt kåren..hrm, men det kan nog bli kul. Undra om man måste vara lättklädd på ett beachparty, haha, bikini here I come...eller inte! Hu!

Nu kom Mats så vi ska dricka lite te och hitta på nåt kul!

Pose!


Monday 22/5 - 07

Som jag misstänkte så blev det plötsligt ett hopp i mitt skrivande, men jag hade faktiskt en annan blogg uppe ett tag... så den här liksom glömdes bort. Ursäkter, ursäkter ...

Men nu så. Sitter vid datorn och försöker plugga till en omtenta i ekonomijournalistik, som jag ska göra igen på onsdag. det går inte så bra måste jag erkänna. Mycket annat som lockar istället. Som att skriva här t. ex. men nu måste jag ju bara lägga in en bild på lille voffen som bott hemma hos oss nu i snart 5 veckor ;) Abbe heter han och är sååå tsöt. Se bara! --->