Yay

Äntligen har jag fått styr på datorn,efter mycket om och men. Och tack igen Seth, för hjälpen! Mycket uppskattat! Ja herregud vilket jidder det var med det sista. Gick jättebra att installera virusprogram och windows på nytt, o även fläkten på grafikkortet, inga problem. Men så var det kylflensen på moderkortet som skulle limmas fast. Så jag köpte lim på torsdagen, kommer hem o Seth ska hjälpa mig med allt, men nej då, då har det torkad..så gick inte o använda. Nåväl tänte jag, köper nytt på fredag. Ska cykla iväg till stan, unka på cykeln, skit, lämnar in den lite snabbt, o går in till stan i halv storm och regn. Köper nytt lim, tar mig hem genom blåsten, håller på o halka omkull på en hundskit, väl hemma ska jag sätta fast skitgrejen på chipet men neeedå kan ni tänka er SAMMA JÄVLA FEL PÅ LIMJÄVLET! Var så arg så jag kunnat börja gråta. Ringer affären som säljer limmet: "harj ag aldrig hört talas om att det ska kunna torka, du får komma hit så ska jag kolla på det" JAHA -.-

Tog mig in till stan IGEN. Står i affären och de bara skakar på huvet och har knappt tid att hjälpa mig för det e så mkt andra kunder. Får vänta ett tag, men de kan inte göra nåt åt limmet, och till råga på allt så köpte jag det sista så jag fick bara pengarna tillbaka och rådet att gå till Clas Olsson. Tack Sverige.

Ringer till Seth och är sådär lagom uppgiven. Han skrattar och ber om ursäkt för det finns liksom inte att detta händer. Iaf haha, nu i efterhand så är det rätt kul. På Clas Olsson köper jag två olika sorters lim ifall det skulle vara fel på det ena. Men så visa det sig att Seth hade en gammal kylflens som passade i min dator. Så det löste sig ju, tillslut.... (ps. vi överlevde med vin!)

image506

Sen drog vi till KM o åt tacos med Cajsa o gänget. Så det blev ju ett ganska bra avslut på kvällen :D

Förra helgen var jag ju i Ronneby hos jerry på fest, o även hemma hos Toras familj, har lite bilder ;) :

     

Katten Anna :D
image502

Ronneby är fint o jag såg en vit and?
  

Ja o så var Maja här i helgen som var. Så på lördagen blev det rajraj!!! Och jag fick en ny frisyr på köpet.
   

Fullare? (The Rock)
  

Fullast? (chewbacca imitation) HAHA


Japp. Thats all folks ;)