Moving!

Sådär. Om ca en timma kommer mamma och Kim för att hjälpa mig flytta... ska bara packa ner datorn nu och sen blir det till att bära! Hej då till mina två år på gasverksgatan, det var roligt så länge det varade. Aja, vi ses efter flytten!

Baaai baaai!

/L

How to save a life!

Omg omg omg omg ! Har i flera veckor inte kunnat släppa att jag inte hittat en låt jag hörde under ett Idol-avsnitt..jag o Tora höll på att störa ihjäl oss. och nu ikväll sjöng dom den igen på idol! Tack vare Chrissy och hennes excellenta knowledge kring lyrics, så fann jag den tillslut! YAAAY! (och ps: Mats du hade rätt att den var med i Greys Anatomy haha imbah)

Fray - How to save a life

Näst sista natten på Gasverksgatan..

Så är det. På lördag bär det av till Sturevägen... Känns som om jag har packat i evigheter, lite åt gången liksom. Men inte förrän igår när jag monterade ner bokhyllan så började det synas att jag faktiskt ska flytta härifrån. Och idag är allting bara en röra. Står saker överallt. Och det känns så skumt med flytt fastän jag vetat om det ända sedan 5 juni.. blir bara så verkligt nu. Känns iallafall skönt att det blir av nu på lördag när man väntat och väntat. Konstigt ändå att det känns bra o flytta när jag egentligen inte vill..fast ändå vill..men nej..ja ni vet. Lägenheten är jättefin nu när jag målat o grejat. Var där borta och städade upp det sista. Dammsugaren dog (förlåt Seth och Maja men jag trodde verklilgen den skulle börja brinna) när jag skulle fina till det, så det fick bli att torka golven med en disktrasa. ja ni hörde! haha. Nu ska jag sova. Imorgon är sista dagen att packa o greja, så borde gå upp tidigt, men om jag känner mig själv rätt så lär det väl bli ett antal snoozningar innan jag släpar mig upp. är så trött heeela tiden nu för tiden! Gasp! men men hopp i säng nu. Får ta tag i mitt bloggskrivande igen när jag är klar med flytten, har blivit lite tunt på senaste..

/Emo

 

Why do I have to fly
over every town up and down the line?
I'll die in the clouds above
and you that I defend, I do not love.

I wake up, it's a bad dream,
No one on my side,
I was fighting
But I just feel too tired
to be fighting,
guess I'm not the fighting kind.

Where will I meet my fate?
Baby I'm a man, I was born to hate.
And when will I meet my end?
In a better time you could be my friend.

[chorus]
I wake up, it's a bad dream,
No one on my side,
I was fighting
But I just feel too tired
to be fighting,
guess I'm not the fighting kind.
Wouldn't mind it
if you were by my side
But you're long gone,
yeah you're long gone now.

Where do we go?
I don't even know,
My strange old face,
And I'm thinking about those days,
And I'm thinking about those days.

I wake up, it's a bad dream,
No one on my side,
I was fighting
But I just feel too tired
to be fighting,
guess I'm not the fighting kind.
Wouldn't mind it
if you were by my side
But you're long gone,
yeah you're long gone now.

Palace.

Ännu en söndag då man så vist tänker: Jag ska aldrig mer dricka...
Var på Palace igår med Cajsa, Jennica, kristoffer, Maja o Moa... ja o lite folk :D Det var trevligt men så sjukt mkt folk! Och galet varmt på dansgolvet, har inte känt mig så svettig sen måndagsklubben i Vadstena hahahaha. Nej men det var tur att Cajsa släpade med mig ut trots att jag inte var så sugen tidigare på dagen. Det visade ju sig bli en riktigt trevlig kväll! Hade inte med mig kameran så snor lite bilder från Cajsa! ^^ Eller, jag snor EN bild av henne och fler kommer senare. Troligtvis några från Moa oxå! Hihi.

image344

Mamma!

Klart det hjälper :) Och ftw betyder for the win! Jag ringer imorn! Puss!

uff.

Är helt slut ikväll känns som om jag har sprungit ett maraton eller nåt. Har fixat o grejat med lgh sen 10.00 tiden idag fram till 18.00. att slipa var nog det drygaste. Såg ut som en gammal tomte efteråt haha, nästan tur att ingen såg mig :D Sjukt dammigt. Men nu är hallen klar och det blev finfint, får väl se hur det ser ut imorn när färgen lagt sig ordentligt. Jah. Så tills imorgon skulle jag vilja efterlysa några snälla själar som känner för att måla! Jag bjuder på kaffe och pizza. Ring! Pust nu måste jag vila mig lite tror jag. Eller läsa.. Svårt val. INTE.


Life is wonderful.

Cyklade genom regn och rusk till skolan imorse och i playlisten i min ipod kom en låt som plötsligt fick mig att le, stänga ögonen för en stund och känna regnet falla mot ansiktet. Jag kände mig så glad, så glad som jag inte gjort på länge. Var en härlig känsla. Ända tills sadeln pajade -.- Så för några minuter kände jag total lycka och sen var det precis som om jag ramlade tillbaka in i den röriga verkligheten. Nu sitter jag hemma i målarkläder och ska strax sticka bort och fortsätta på lägenheten. Måste lämna in cykeln igen dock..shit. Men iallafall ;p




It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I'm saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la

It takes a night to make it dawn
And it takes a day to make you yawn brother
And it takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
And it takes some fears to make you trust
It takes some tears to make it rust
It takes the dust to HAVE it polished

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la

It takes some silence to make sound
And it takes a loss before you found it
And it takes a road to go nowhere
It takes a toll to make you care
It takes a hole to MAKE a mountain

Ah la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la la life is full of
Ah la la la la la life is so full of love
Ah la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life is meaningful
Ah la la la la la life is full of
Ah la la la la la life is so full of love

------------ 23:53 ------------------
Fick rätt mycket gjort i lägenheten idag. Seth hjälpte mig att spackla, tills det råkade ta slut -.- Sen kom Tora och avlöste honom och vi slipade till det mesta i hallen så sen hann vi måla en gång. Yay. Ska tillbaka imorgon förmiddag och fortsätta. Hade hoppats på att det skulle bli klart nu i veckan så jag kan börja flytta mina saker i helgen. Måste dock packa färdigt här hemma först, det tog ju visst sin lilla tid upptäckte jag förra veckan... mer prylar o skit än vad jag trodde :) Ikväll har jag gjort minsta möjliga. Skrev en "liten" lista på saker jag vill ha/behöver från Ikea och bläddrade noggrant igenom katalogen med papper och penna. Blev ju inte hejdlöst billigt kan jag erkänna. Får se vad man ska prioritera och inte om man säger så. Sen fick jag ett ryck och kände för att spela gitarr. Inte guitar hero utan vanlig, för en gångs skull. Gick väl sådär, men ganska bra för att vara så längesen. Sen satt jag på balkongen med min ipod och lyssnade på musik, herregud, den har dagen har varit fylld av massa saker som jag fördrivit tiden med men ändå kan jag inte låta bli att dagdrömma. Det är trevligt, ibland :) Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen. Godnatt!

Kvällens låt: Keane - A bad dream.

Seg.

Kom tillbaka från Växjö för en stund sen. Var inflyttningsfest hos Joel igår. Fylleslag aka delux ;) Nej men det var väldigt trevligt. Guitar Hero, god dricka och mycket trevliga människor. Tyvärr hade jag inte med mig kameran... verkar som om den pajat, eller den fungerar men blixten jiddrar. Förhoppningsvis kan jag tagga nåra bilder från Joel. Just nu är jag sååå seg.. borde egentligen vara i lägenheten och fixa ikväll men jag pallar bara inte. Får dra dit efter skolan imorgon istället, slutar vid tolv tror jag. Nu har jag jag äntligen fått hem lite böcker från adlibris så jag måste väl läsa som en gris oxå. Pust. Blir nog till att satsa på omtentan för min del, finns inte en chans i hela helvetet att jag sätter denna tentan om typ en vecka -.-

Har iallafall kommit igång med att fixa iordning i lägenheten nu, fick hjälp av Seth och Tora med att komma igång. Så nästan alla lister är tejpade och vi hann till och med börja spackla lite smått innan det blev allt för mörkt i fredagskväll. Känns bra! Nu måste jag snart till ikea oxå, ny säng behövs...har ju ingen längre.. och sovrummet där i nya criben är ganska svårmöblerat. Vet inte hur jag ska lösa det redigt. Det bästa hade nog varit en 120 säng men baaah, snacka om att gå ner sig i storlek... jag vill ha en 160 säng! Men vet inte om den får plats.. Nåväl, får ta och mäta lite nästa gång jag drar dit.

Emilia berättade nyss att bridget går på teve ikväll. Den gamla klassikern. Känns som en bra film för mitt sinne just nu, kärleksgnat och humor. Mmm, ibland är det skönt med såna filmer oxå. Häromdagen såg jag, Mats och Tora Idiocratzy, eller hur det stavas... den var ju..hm konstig, men den hade sin charm :) Nu ska jag förflytta mig till soffan igen tror jag. Hörs!

-------------------------------- lite senare.. --------------------------
Joel hade massa bilder från igår: Här kommer några!

Joel, Mange och jag. Regrown people ftw! ;p
image315

      
     
     
    


YAY!

Har inte tid och skriva nu egentligen men iaf. För alla er som inte redan vet så har jag fått tag i en lägenhet nu. Sturevägen 14 ftw! Såååå fiiiin. Men måste fixas lite ;) Så imorgon åker målarbrallorna på! Go go go go!

WEEEEEEEEEE!

Jaha.

Har vaktat mobilen med mitt liv idag ifall hon skulle ringa. Var på gymet med Cajsa..hade mobilen med mig såklart, sen var jag jätterädd att jag skulle missa om hon ringde när jag var i duschen men icke.. När vi gick sen lade jag mobilen i väskan i en minut medan vi gick för att äta. Sätter mig ner och tar upp mobilen.. ett missat samtal. GAAAAAAAAAAAAAAH. Som tur var sa hon på mobilsvaret att hon skulle försöka ringa mig imorgon förmiddag. Jag ska klistra fast mobilen vid örat inatt så jag inte missar det.

Really?

Uppe med tuppen idag för att ringa på lägenheter. Och tro det eller ej så kanske jag ska få titta på en snart.. det var "hon den där underliga människan" som fräste åt mig och inte orkade vänta på mig att ta telefonen så hon la på, hon som kanske hade en lgh i Kalmarsundsparken :O men vad ska jag göra liksom... vill inte undvika och ta chansen att få en lägenhet även om hyresvärden är konstig och ibland taskig. Iallafall så var det en ganska stor lägenhet på ca 50 kvm... Skulle besiktigas en gång till idag för han som bodde där hade fått backning på städningen i fredags. Så nu skulle hon ringa upp mig på mobilen. Blir stenkoll på den nu då de närmaste dagarna. Men herregud, tänk om det blir så att jag får den..vet inte vad hyran ligger på dock, men hon är ju känd för att ha billiga hyror. Då blir det till att stressa med att packa. Är så sjukt rörigt i lägenheten just nu. Ser ut som hejkomohjälpmig ärligt talat...

Hjälp nu är jag sådär nervös igen -.-

Känslosam söndag kväll.

Vilken slö söndag...

Och jag vill just nu bara skriva en massa men känner att det inte är riktigt rätt ställe att uttrycka sig på.. Men har inte tillgång till min dagbok för tillfället, den är inlåst i sovrummet och där sover Jonas så jag vill inte stövla in och hämta den. Så jag får väl försöka skriva av mig lite här ändå. Det hjälper oftast, faktiskt, att skriva...

Ni vet hur man ibland bara kan komma på sig själv med att stirra rakt in i ett stearinljus om det är mörkt i rummet. Ungefär så sitter jag nu.. fast utan mörkret och utan stearinljuset. Lyssnar på musik, och jag kan inte ens beskriva alla tankar och känslor som tog liv bara för en liten stund sen. Ganska facinerande när man tänker efter. Och allt detta har bara dykt upp de senaste veckorna. Alla funderingar... Blir lite skrämd av dem om jag ska vara ärlig. Vet inte vad jag ska göra med dessa nya upptäckter. Kanske ignorera dem och låsa in dem långt där inne. Men så vill jag inte det riktigt.. Inte än. Nu låter det som att jag är deprimerad och bitter igen men så är det faktiskt inte. Otroligt nog. Jag är mest bara fundersam, och nyfiken. Nyfiken på framtiden. Hur kommer det se ut om några månader, vad händer då? Var bor jag då? Hur känner jag då? men visst måste jag erkänna att även om det inte är deprimerande tankar så känns det änd lite sorgligt. Jag kommer snart att lämna en vardag, ett liv, som jag byggt upp här i Kalmar. Bara det är ju lite skrämmande såklart men om man ser bortom det och bortom det sorgsna med att lämna det, så finns det ju någonting nytt och oupptäckt där. Och just nu vill jag veta vad det är, vad som finns för mig. Jo, nog funderar jag mycket. har jag alltid gjort och det syns om man kikar i mina 8 dagböcker som jag flitigt fyllt under åren som gått. Även om det periodvis har lämnats blanka sidor, så har jag så fort det hänt någonting fyllt dessa tomma sidor med kladd och krumilurer. Ofta kärlek såklart, och ofta olycklig sådan, ofta någonting jag inte har kunnat nå fram till utan som gått obemärkt förbi utan att lägga märke till mig. Kanske inte ska säga ofta. Jag blir inte kär särskilt ofta... Men så när jag väl blir det så är det inte direkt lätt att bli av med, och nu efter Jonas är det tredje gången jag tvingas göra mig av med känslor, och det känns faktiskt ganska orättvist. Men vad är rättvist?

Kvällens låt på repeat:

Come up to meet you, Tell you I?m sorry, You don?t know how lovely you are

I had to find you, Tell you I need you, Tell you I set you apart

Tell me your secrets, And ask me your questions, Aww let?s go back to the start

Runnin? in circles, [sounds like] Comin? our tails, Heads on the science apart

Nobody said it was easy
It?s such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Aww take me back to the start

I was just guessin?, At numbers and figures, Pullin? the puzzles apart

Questions of science, Science and progress, Do not speak as loud as my heart

Tell me you love me, Come back to haunt me, Oh when I rush to the start

Runnin? in circles, [sounds like] Chasin? our tails, Comin? back as we are

Nobody said it was easy
Aww It?s such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I?m goin? back to the start

FOR SPAAAARTAAAA!

Sittningen var jätterolig, faktiskt roligare än förväntat. Sen var vi på mellanfest hos.. nån som jag inte minns vad han hette, det var iaf så sjukligt mkt folk där så man fick knappt plats att stå. Mestadels ettor med sina fina turkosa band haha. Själv var jag så turkos som jag tillät mig själv med hårspännen, ögonskugga och en turkos kofta, jag som annars inte är så mkt för färger :) Kåren tillslut där vi mest dansade loss och stod i kö till baren. Det är ju otroligt vad billigt det är att köpa dricka där.. en white russian för ca 39 spänn, farligt farligt, men gott! Inte alltid man får chansen att köpa drinkar närm an är ute, plånboken brukar inte tillåta det... Hade tyvärr inte med mig kameran ut för den var inte laddad, och tur var väl det hade säkert tappat bort den bland allt vimmel och dessa goda drycker. Men jag snor en bild av Hanna, o en av Cajsa! ;)

image313 image314

HAHA har inte lagt märke till det tidigare men kolla vad det står på tavlan bakom oss! hahahaha, okej det var ju faktiskt ganska kul!

Sen igår lördag... var mest seg och tog skift mellan datorn och soffan.. Senare på kvällen satt jag o chrissy o drack vin, pratade stört mkt och spelade lite WoW... drog in till Molten Core och skulle härja men insåg ganska snart att där kommer vi nog inte igenom med vår "sparta-klädsel" haha. Men kul var det!