Tisdagsångest.

Jaha.. nu gäller det. Lägenhet eller inte lägenhet i augusti...? Tackade nej till min kusins lägenhet igår, har haft sån sjuk ångest men det kändes inte bra att ta den pga att den e så lite. Jag har så mkt grejer och katt och allt sånt. Fanns inte ens ett förråd där, bara små skumma tomteluckor i väggarna.. haha. Så idag ska vi titta på 2 andra lägenheter, som jag HOPPAS HOPPAS vi kan få, vore perfekt... 2 mot 1. Så är det fixat. Men jag vågar inte hoppas på för mycket... Känns helt för jävligt att varje månad har man bara ungefär en chans på sig att få ett nytt boende. Denna månaden har jag två chanser... en idag om bytet, och imorgon den 1/8 då uppsägningarna rullar in på bostadsbolagen. nej fy fan säger jag. Börjar bli nervös :S

Aaargh!
image239

------------ 23:19 ---------------

Blev inget av att titta på lägenheterna idag så det blir imorn istället. Pust. Och nu har jag så ont i magen av all denna ovisshet + att det inte blev bättre av telefonsamtalet jag missade idag.. Stod på balkongen och snackade med Eric (kuuul o prata med han igen var sjukt längesen, saknar han litte! ^^) så kom Jonas ut o sa att det var telefon till mig, på hemtelefonen. När jag kom in så hade hon som ringde lagt på för hon inte kunde vänta..shit. Så var det antagligen en fastighetsvärd som ville ha tag på mig, för jag har sökt av henne.. HUR typiskt är inte det? Sitter vid datorn ungefär 30 cm från telefonen och med mobilen precis brevid mig heeela dagarna.... och så missar jag detta.. Försökte ringa upp henne ett par gånger efteråt men då var det ingen som svarade. Tänk om jag missade min chans.. Kan inte låta bli och tänka att bara för det så kommer hon ge lägenheten åt någon annan.

Så därav magont...

Inte ens en kall öl, rolig film (såg Simpsons the movie hos Mats o Tora nyss) och trevligt sällskap dämpar min ångest just nu. Det värsta som finns att bara sitta här hjälplös och vänta. Och ja jag vet att jag stressar upp mig i onödan men jag kan bara inte rå för det :( Skulle helst av allt bara dra iväg nånstans... Har pratat lite med en väääldans gammal bekant till mig som är på rundresa i USA, och jag blir så avundsjuk. Kanske inte vill åka just till USA nu, hellre till Asien men ändå bara få sitta där på en strand och vara så långt bort från alla jobbiga saker här hemma som möjligt. Hyra nån liten bungalow och resa runt, bli solbränd, dricka Singha, bada i turkost vatten och borra ner fötterna i sand. Hur skönt hade inte det varit? Men drömma kan man ju alltid..

!!!

Bara för det kom en nostalgisk låt på min playlist... Tänker bara på Caroline och mig när vi lyssnade sönder den här låten på våra små utlandsresor och jag ler åt tanken ;) Det var tider det..

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom, o allt var förbjudet.. o allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet... O det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna den uppgivna röst som jag nyttja så illa fick du att försvinna.. O jag somna den natten i tron på att allt var en del, i en kärlekshistoria, men det visade dagen därpå att jag hade gjort fel. När jag gav dig en gloria.. "

Lustigt hur låtar kan påverka en så. Minns fortfarande exakt vilken låt som loopades när min allra allra första stora kärlek tog slut.. Mel C och things will never be the same again.. oh vad passande liksom.. gah. det där med ens första kärlek är ganska otroligt, det är känslor som fortfarande spökar i både hjärta och hjärna, iaf hos mig. De fåtal gånger jag sett Jimmy, som han heter, så har en del känslor kommit tillbaka trots att det är så himla längesen nu. Och jag tänker fortfarande tillbaka på den tiden. Antar att första kärleken är som man brukar säga "speciell och nåt man formas från" Skit-kärlek. 3 förhållanden och jag har varit tok-kär och sen blivit lämnad. Känns inte riktigt rättvist, men vad är det? När jag väl blir kär, så är jag kär länge länge... och det har varit jag som blivit sårad. Vet inte vad jag föredrar men helst inget av det. För att citera från Lasse Lindhs låt:

"Tiden läker inga sår, o det som inte dödar stärker inte heller. o så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte o det finns inga kläder som tål det dåliga väder du o ja haft... så länge nu. O det känns som om jag har en litet privat jävla moln över mig som förföljer mig vart jag än går

------------------- 23:52 -----------------
Lionel Richie är fan kung. Min hjälte på Fridhem hahaha
image236

----------------- 00:06 -----------------------
HAHA herreguuu vilket gammalt foto jag hittade när jag googlade på mitt namn! Från högstadiet, måste va sjuan eller åttan.... Jag o Hanna! ojoj hahaha. O ett svartvitt som ser ut att vara Sara Fredriksson, haha!

 

Som kanske bekant för endel som läser här så fyller jag 25 den 18 augusti.. Detta hände även på samma datum bara något lite tidigare, men 18/8..:

  • 1868 - Den franska astronomen Pierre Jules César Janssen upptäcker helium.
  • 1958 - Kaffe får åter säljas fritt i Sverige.
  • 1973 - Ett av USA:s mest bisarra brott äger rum, motorsågsmassakern i Texas.

  • Hjälp! Motorsågsmassakern -.-

    ---------------------- 00:22 ----------------------

    När jag körde till och från klippan så såg jag helt plötsligt en massa registreringsskyltar vars bokstäver formade förkortningar som används i World of Warcraft...haha. Snacka om flummigt. Bland annat LOL, IDD, OMG, och CYA.. bildbevis! :



    Utdrag ur Cajsas blogg som var lite roligt. Hon berättar om en hemresa från Helsingborg på natten då man var sådär lagom lullig, haha:

    " ... mamma hämtade oss den kvällen också... Annika o Chrille tog bussen hem... Tony fick åka med så att han kom hem i säkert förvar... kändes bäst så... men i bilen! hahaha* Johannes dragen över gränsen o mådde inte särskilt hundra! haha... inte ens 10 haha* o mamma körde inom för o tanka... o Lisa direkt: "jag tankar,... jag KAN tanka" haha... o igår sa hon att det va den snabbaste tankning hon någonsin gjort på fyllan!"

    Det är sant!!! (att jag aldrig tankat så fort alltså) HAHA


    ---------------- 00:55 -----------------------
    Waah, kolla jag ser ut som en tecknad figur.. haha. Cooolt!



    Godnatt!


    A picture tells more than a thousand words! IDD!

    Så. Hemkommen från Klippan, kom vid sjutiden igårkväll. Och jag är fortfarande förvånad över allt som vi hann med under dessa knappt fyra dagar. Med över 300 bilder i kameran tänkte jag försöka berätta om min oerhört trevliga visit i ett grönt (och lite regnigt) Klippan! Självklart kommer bilder från Helsingborgsfestivalen osså!

      
    Framme i Klippan, blev lite pizza på onsdagskvällen o ganska lugnt.

        
    Blåsigt på båten över till Danmark!

      
    Bänk-paus i Danmark efter tunga kassar, och pölsa (som jag dock inte åt, tycker de är lite läskiga..haha) Sen jag o Cajsa vid nån staty påväg in till Helsingborg. Var nån märkvärdig tjomme som hade trillat av hästen o stupat under mönstringen.. Minns inte haha!

      
    Jo så lite dricka fick vi med oss, drinken längst ut, min favvo --> White Russian! (hade förresten sån sjuk träningsverk i armarna efter Danmarksvisiten och allt vi hade o bära hem.. ungefär så tränad är jag hmz :)

        
    Så var det dags för förfest! Cajsa anföll mig när jag lekte DJ vid datorn på golvet och elefanten fick dricka Vodka -.-


        
    Johannes köpte två tågbiljetter till sig själv av misstag haha, och så framme till ett regnigt Helsingborg!


        
    Lite White Russian hänge med i en Ramlösa flaska! Vi satt mest i ett öltält första kvällen och jaa..roade oss medan regnet öste ner utanför!


        
    Lite utflykter på dagarna bland annat till Kopparhatten på Söderåsen.

        
    Ps. Cajsa gillar INTE svanar hahaha. Johannes envisades med att mata dem men sen kom de lite väl nära..

        
    Mmmmm griiiilllaaaaaaa!

        
    Dags för fest igen! (ah Cajsa o jag var linslusar som vanligt ^^)

        
    Jag hade sjukt flyt i poker, fick färg tre gånger i rad och kåk flera gånger! Imba!
    OBS kolla in E-type på höger bild i bakgrunden. Mohahahahah

         

      
    Fula nallar som jag vann på tivolit haha!


    Cajsas mormor och morfar bjöd på ääääggaakaaaugaaaa. ^^
    Första gången jag åt det, mkt gott!

    *pust* Hade över 500 bilder o välja på att lägga ut här, så detta är en liten tease om hur vi hade det. Värsta minisemestern! Måste göras om igen! Tack Cajsa och Pia för att jag fick hälsa på! Kraaamen!







    weee

    Hälsningar från Skåne!

    image170

    Påväg till Danmark för att inhandla alkohol ;) På färjan!

    image171

    Förfest!

    image172

    Haha

    image173

    Hela gänget samlat! Cheers! Det regnade lite dock, men vi hade kul ändå! ^^

    These are the days of our lives

    Lite Queen såhär på eftermiddagen muntrar alltid upp. Häromkvällen började jag dock megagråta när jag hörde den låten (these are the days of our lives), fråga mig inte varför var väl trött eller nåt. Men det behövdes, så mycket känslor man går och bär på nu för tiden och tillslut spricker man nästan så att gråta är en bra sak. Ibland. Men det kom bara väldigt oväntat. Och från att precis varit hur glad som helst till att gråta bara sådär. Konstigt.

    Jag hatar att bara sitta och vänta på att någon ska ringa, ett samtal som kan förändra hela ens situation och förhoppningsvis till det bättre. Det handlar förstås om en lägenhet. Jag kan för tillfället inte göra någonting annat än att vänta..vänta..och vänta.. -.- men någonting måste hända snart. Har börjat acceptera min situation men inte på något bra sätt. Känner mig mer och mer trygg med den situation vi nu befinner oss i jag och Jonas. Vilket inte är så bra, vi måste bli av med lägenheten asap och fixa nåt annat. Men så hjälplös man är på den marknaden. Det stör mig.

    Nu ska jag strax åka iväg till Växjö och hämta upp Cajsa för att sedan åka vidare till Klippan. Blir skönt att komma iväg lite, träffa lite folk och gå på festival. Det är bara lite jobbig tid för mig att resa iväg men vad ska jag göra...sitta och glo på telefonen? Nej tack. Och det var längesen jag träffade Cajsa nu så det blir mycket trevligt. Johannes oxå såklart! Feeeest! ^^

    Snart dags att betala räkningar, inte så kul, fick en ajaj-mobilräkning denna månaden på över 1600 kronor! OMG! Å andra sidan har det varit värt det om man säger så. Så mycket jag har pratat med vänner och familj från mobilen den här senaste månaden och det är tur att jag kunnat det var jag än har befunnit mig.

    Just ja!

    Jag har nu beställt ett eget Guitar Hero II, the 80´s. Weeee! Det blir najs som tusan hehe. Släpps dock inte förrän den 27 juli så det kommer kanske lagom tills att jag kommer hem till Kalmar igen. Tidsfördriv ftw. Eller, jag har inte direkt haft problem med att sysselsätta mig om dagarna när jag börjat spela WoW igen.. så, men alltid kul och ha någonting annat oxå!

    Har förresten blivit såå sugen på att tatuera mig igen.. Inspirerad av en bild jag hittade från nätet, måste dock skissa lite på den och lägga till lite saker. Anime, stjärnor, mycket detaljer, ja när jag är färdig med skissen kan jag lägga upp den här. Men ååh lär bli lite dyrt för den blir nog ganska stor men det är det värt. Har dock inte bestämt mig om var jag ska ha den ännu... Troligtvis på höger underarm eftersom min vänstra är upptagen av tre stjärnor ;)

    Såg en helt okej film hos Mats och Tora häromkvällen, kan ju alltid tipsa: Disturbia..eh tror jag den hette!

    Tror det är dags att dra mig nu, måste tanka upp ze caar oxå och lite så. Ses på söndag!

    Imba friday night

    Fest hos Seth och Maja igår. God mat och vin o öl, och äntligen fick jag spela guitarhero igen! Hihi

        
    Bag´n a box, eeexcellent mat av mästerkocken Seth, Jag, Maja och Karin väntar på maten :)

       

    Dobedido

    TIME  FOR  PAAARTYY  BIATCHES!
    image158


    Wakka wakka waou waou!

    Oh. My. God.

    Kollade just på nån konstig och ganska dålig serie på teve. Men waah vilken hawt kille!

     
    Jo tack jag menar det.

    En öl på det! Skål!
    image150

    Oj hihi hittade en gammal bild här. Eller gammal, den är väl ett år lite drygt. hela World of Warcraft nördgänget samlat! Weee!

    image151

    Så om man skulle göra nåt vettigt idag? Men jag vet bara inte vad det skulle vara..

    Telefonen ringde just och det var Jonas mamma. Kändes lite weird faktiskt mer, "som vanligt" och att ingenting någonsin hänt? Har det det? Eh, jo lite dårå. Ibland känner jag mig konstig, som om allt är en dröm fast ändå inte. På tal om drömmar så har jag drömt att Jonas vill ha mig tillbaka två nätter i rad. Så vaknar man upp och är allmänt förvirrad. Och jag får skaka på huvudet, ligga kvar och fundera, nypa mig i armen. Och jag vet inte vilken verklighet jag just vaknat upp till.

    Jag drömde även inatt att jag sprang runt med Arnold Schwarzenegger i ett brinnande hus. Var tvungen att springa in och rädda ett barn, eller nåt. Minns inte så mkt mer än att jag hade tusen saker med mig som alla var jätteviktiga för att klara detta mission. Sen kan man ju undra ungefär hur viktigt ett lypsyl är i en sån situation?! Eh, ja men iallafall. Så var det förstås en massa badguys som skulle stoppa mig där inne. Så jag tog massa olika hissar för att försöka komma undan dem. Hela situationen var sjukt jobbig och stressig minns jag. Och sen helt plötsligt så var det en kille som snodde min plånbok och sprang upp i en trappa. Då var jag tvungen att ropa på en vakt men hon kunde inte göra någonting för snubben var redan försvunnen. Så gick drömmen över till att vara en sån där jobbig dröm där man hela tiden känner att man glömt saker och ting.

    Eller som jag ofta annars drömmer. Att man glömmer sätta på sig byxorna när man ska till skolan, eller att man har glömt ta på sig bikinin i badhuset. Sjukt dryga nakendrömmar som faktiskt ska betyda nånting har jag hört, rent psykologiskt. Kan bara inte komma ihåg vad? Måste genast kollas upp!

    -------------------  fem minuter senare..

    HAHAHA okej jag hittade en av Freuds teorier om drömtydning, angående nakendröm:

    "En mycket vanlig dröm, som speciellt Freud sagt åtskilligt om. Det märkliga brukar vara att man själv reagerar för sin nakenhet men inte omgivningen. Man försöker dölja den men kan inte. Även hämningar som man förtränger i vaket tillstånd, kommer nu fram med obetvinglig kraft. Drömmen avslöjar längtan efter att väcka uppmärksamhet, efter att bli visad omtanke, en längtan efter spännande erotiska äventyr."

    ---------------- 18:30 ---------------------

      

    Lite gött kvällshäng på balkongen, en längtan efter Guitarhero II, och en pippi i fönstret...

    -------------------- 19:21 ---------------------

    GURGEL !
      

    Trivs bra i sängen.

    Ungefär såhär roligt kan man ha en med kamera klockan fyra på morgonen -.-

     

    JA!

    Annars är det lugnt. Varje dag har betett sig likadan sen jag kom tillbaka till Kalmar. Gå upp, frukost, dator, tv eller gå ut en sväng om det är fint vänder, ringa lägenhet, ringa en vän/hem, äta lite, sen WoW för hela slanten. Och otroligt trevliga samtal på ventrilo haha, sömn. Ja sen rullar det på ungefär så varje dag. Men just nu klagar jag inte. Orkar inte göra någonting direkt ändå. Till helgen kommer förhoppningsvis Maja och hälsar på och nästa onsdag ska jag till Skåååeeeene aka Klippan och hälsa på Cajsa. Funderade på att gå och se nya Harry Potter filmen men har ingen att gå med. Så jag ska nog gå ensam, någon gång måste ju bli den första liksom ;p

    Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska dyka upp, vi måste städa lgh lite för i eftermiddag kommer de och tittar på den. Pust. Nu lite kaffe tror jag. Kan behövas.

    Outro.

    ----------------------------- Låt mig presentera Lisas tre personligheter -----------------------


    image144   image145  image146

         *Miss Bitter/deppig*               *Miss glad*                                  *Miss arg*

    (de visar sig ovanligt ofta och har en förmåga att byta skift ganska ofta under en dag/kväll.)


    Byte Schmyte

    Har antagligen ett lägenhetsbyte på gång. Jag o Jonas var o kollade på en igår, ca 100 meter härifrån, så det e nice ;) Den var fin. En etta på 45 kvm, hyra 3200, ligger perfekt och har en trädgård på baksidan. Sweeet. Badrummet var ganska litet men funkar, inget badkar vilket är ganska skönt att slippa (tycker jag) så bara en liten dusch. Nu får vi se vad som händer. Killen ska komma hit o kolla på denna lägenheten först men måste ta sig från Malmö så blir kanske nästa vecka då förhoppningsvis. Nu behöver vi "bara" hitta en till lägenhet då. Snart 6 veckors sök och de nada -.- Förhoppningsvis börjar det röra lite mer på sig i slutet av månaden men jag orkar inte vänta så mycket längre. Kände när jag var hemma att jag bara tappade både ork och lust till att söka. Man ger liksom upp lite grann när man inte ens får komma o kolla på nåt. Och det blir ju inte lättare av att alla studenter som ska börja i höst är som iglar på lägenheterna heller..

    Nåväl, vad är väl en bal på slottet.. Som jag o Caroline brukar säga. :)

    Nu sitter jag och väntar på att Mats och Tora ska knacka på dörren. Ringde förut och frågade om de skulle med ut och gå en sväng. De höll på att packa väskan till gymet men de ska följa med mig istället. Tillslut :) Paret med beslutsångest nr 1! Haha! Alltid lika roligt, de är för goa :D

    Jag kommer ju synas ute iaf, med min jääättegula vindjacka ala ÖIK från gamla fotbollstiden. Hoppas jag slipper rapsbaggarna, de var sjukt dryga när jag gick hemma i veckan. Hihi.

    image133

                     And off we go!

    ------------------------ 14:21 -----------------------

    Eller inte.. fortfarande ingen som knackat :S Surfade runt lite och hittade den här bilden:

     
    Ooooooookaaay?
    Då vet jag. HAHA

    ---------------------------- 14:32 -----------------------

    DRINKS FOR EEEVERYONE!
    Ja dessa små drinkar är det jag lever på nu för tiden :) B.la. Mmmmhm!

    image135

    --------------------------- 17:22 ----------------------------

    image136 image137

    Lördagslyx med god sallad. Och här är min "lair" där jag spenderar många timmar nu för tiden...


    Trigger happy

    Cosmo mår bättre! Weeee. Han hade feber igår stackarn. Var helt hängig. Men nu är han mkt bättre som sagt och jag kan äntligen slappna av och inte ringa hem varje timme :) Är tillbaka i Kalmar nu. Var skönt att åka bil. Förutom att jag höll på att få ett kringfarande däck på bilen! -.- Var en husvagn som fick punka, åkte framför mig. Jag låg rätt nära för jag skulle just köra om, då det helt plötsligt luktar bränt. Jaha, det var den bilen. (min alltså) Tänkte jag. Har hyrt en lite röd Nissan Micra, en liten sketbil ;p Men den rullar! Så jag bromsar in lite, då kommer en fälj farande från husvagnen.. oookeeeej? Sen ett helt däck! Jag väjar lite.."snyggt" och det studsar förbi bilen precis. Husvagnen fortsätter att köra..ifrån mig! (Att tillägga: Jag åkte i ca 120, o husvagnjäkeln drar ifrån mig) Inte konstigt de får punka..hmz. 8 mil senare åker jag förbi dem. Då står gubbfan (ursäkta språket men) och kliar sig i huvet och tittar på däcket, som uppenbarligen inte alls fanns där. Ja jag säger då det. Att han inte märkte det?!

    Dags för lite bilder från hemresan!

    image114 image115 image116


        
    Jag fixar potatis, Gun och Malin, Kissen gör sig fin, Kissen & Malin, Kissen ute, (lite skadad här :/)

    image122  image123
    Gamla trotjänarna har gjort sitt och de nya tar entré!

        
    Mollan ser förvånad ut ;) Jag hänger i köket. Regnig väg mot Kalmar.

    image132

    Barbro och Manne on the go! Hahahaaha





    Stackars kissen!

    Idag är han så svullen i ansiktet att han knappt kan se :/ Och jag håller på o oroar ihjäl mig.. Ringde veterinären och han frågade om det inte var så att han blivit ormbiten, men det tror jag inte.. Jag tror han har varit i slagsmål och fått en infektion av rivsåret. Men om det inte blir bättre får jag åka till veterinären imorn o kolla honom. Så synd om han är det :( Min bäääbis!


    ---------------- 20:38 ---------------
    Aaaj...

    Skulle vara lite kreativ och gå ner i hästhagen vid bergen o fota lite... stötte på en fiskmåsunge helt plötsligt och föräldrarna blev snea. Kände att jag inte borde vara där så skulle gå nerför bergen igen och nån annanstans. Med tofflor på fötterna halkade jag såklart och trillade.

    Aaaaj...

    Äntligen lite sol

    Vaknade av att rummet var så ljust och äntligen fick man se solen! Tog en långpromenad det var härligt o komma ut lite o inte frysa ihjäl för en gångs skull ^^

    Stackars kissen har nog vart i bråk inatt :/ Tyckte han såg så konstig ut i ansiktet så jag tittade lite närmare o hela nosen e svullen .. o så har han ett jack i huvudet.  Lille vännen :/ Hoppas svullnaden går ner snart annars blir det doktorn.

    Nu ska jag hämta mamma!

    -------------------------------------- 17:40 ----------------------------
    Har suttit o surfat runt på andra människors bloggar. De flesta "större" handlar BARA om mode. Visste det kan vara kul men orka. Det var som att läsa veckorevyn :) Men jag ska väl inte klaga. Min blogg e inte mkt bättre. Mer ett ställe för mig själv. Ett kompliment till dagboken, som för övrigt har glömts bort lite grann nu när jag hittat tillbaka hit. Men på tal om andras bloggar. Det är underligt att det kan vara så intressant att läsa om okända människors vardag. Det roligaste är nästan alla uttryck som man hittar. Ett roligt sådant är: MACKIFACKI-vibbar. HAHA, det var ett roligt ord :) Skulle visst betyda "vibbar som får en att må dåligt" Ska jag definitivt börja använda!

    Tidsfördriv

    (x) snott den här listan
    ( ) fått sparken
    ( ) varit i knytnävsslagsmål
    ( ) varit i förhör
    ( ) blivit arresterad
    ( ) haft betalningsanmärkningar
    (x) hånglat med en främling (kanske inte främling, men engångsgrej..)
    ( ) varit kär i en lärarinna/lärare
    (x) skolkat
    ( ) tittat på någon som haft sex (nej men hört)
    ( ) varit drog o alkoholberoende
    (x) hoppat i en vattenpöl
    (x) trott på spöken i vuxen ålder (jag är livrädd för sånt)
    ( ) badat i en fontän
    ( ) använt ett falskt id
    ( ) haft sex med min bästa kompis kille
    ( ) blivit avstängd från skolan (bara utkastad från en lektion)
    ( ) haft mer än 10 mobiltelefoner
    ( ) blivit siktad på med ett laddat vapen
    (x) sett mer än 50 konserter
    (x) tyckt att jag är snygg på fyllan (oh ja)
    (x) hatat mitt utseende (hata är väl ett starkt ord men..)
    ( ) varit vittne till ett brott
    ( ) vittnat i rätten
    ( ) önskat att jag var nån annan
    (x) haft sex i en bil
    ( ) varit i mer än 5 slagsmål
    (x) betalat för mat med bara mynt
    (x) busringt
    (x) fångat en snöflinga på tungan
    (x) dansat i regn
    ( ) blivit förförd av min chef
    ( ) förfört min chef
    (x) gjort upp eld på en strand
    (x) burit pärlor
    ( ) ätit hund/katt-mat
    ( ) ätit surströmming
    (x) kysst en spegel
    (x) sjungit i duschen
    ( ) limmat fast min hand i något
    ( ) fastnat med tungan i metall
    (x) träffat nån från nätet
    (x) stannat uppe hela natten
    (x) inte duschat på en vecka
    (x) blivit tillsagd av en främling att jag är sexig
    ( ) brutit ett ben
    ( ) brutit en arm
    (x) fuskat på ett prov
    (x) glömt någons namn
    ( ) vunnit en stor summa pengar
    (x) gjort något olagligt
    (x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
    (x) modifierat denna lista
    (x) lekt pyroman
    ( ) åkt polisbil
    (x) känt mig elak
    (x) lyssnat på mora träsk
    (x) badat naken
    (x) fått en stöt

    Vilken trevlig söndag.

    Släktkalas för Malin igår. God mat och trevligt att träffa släkt och vänner här hemma ;p Fotade lite!:

         

    Först åkte jag ärende till Ödeshög. Skulle handla varor till en potatissallad. Ser ungefär ut som ett troll! HAHA fy

      

    Malin och jag posar, mamma fixar mat och se så gooooott det ser ut! Mmmmm!

       

    Lasse och lilla Wilmer. Världens sötaste bäbis! Och jag är redo att ge mig ut i spöregn och dokumentera förödelsen i Hästholmen! :D Na na na na na na na naaaaa !!

       

    Moa och jag gav oss ut och kollade läget... ganska mycket vatten då. Stackars Carolines hus!!

      

    Helt galet. Tunneln vid macken är helt igenfylld med vatten! Men Moa och jag hade kul!

    image113


                    TAAAADAAAAAAAAAAAAAAAA!!!



    Scramble words.

    Helping mom to do some food before everyone shows up on our little party ;p Need to wait for the potatoe to get a bit colder. So here´s what i entertain myself with while I wait :) Scramble words! If u keep the first and the last letter in a word, u can always see what it meens even if the other letters are mixed up. Just try and read this! :

    Tihs is werid and fnnuy. I konw u can raed waht Im wtiirng. I am vrey hrnugy now and taody fnially I can eat smoe. Hhaa! Tihs rokcs! Bye bye!

    Time to get back to the food!


    ------------------------------------------------


     


    Still another rainy day in Hästholmen

    So. Im gonna do this one in english. Be patient with my spelling plx :)
    The trip went good only that after i switched train in Alvesta i noticed on my ticket i had seat number 13, in wagon number 13 -.- Thats was a bit spooky. But when i got on the train there were 4 guys in my age sitting there sleeping. So I sat down on another seat next to it. After 30 minutes the guy on my "booked seat" started to throw up in a paperbag... so..im happy i didnt have that spot after all haha.

    Got home at around 19.30, made me some tee, sat down talked some with my mom and brother. Then I just sat by the computor doing nothing. Were really tired and didnt feel like doing anything else. Went to bed around 2.00, but couldnt sleep cause there were people outside our house (Lasse and his friends from work came home after having a "party" on Vätterhästen :) So I stayed awake listening to them and actually laughed a bit too. Strange that they say we young people party a lot but omg they are around 50 years old and acting like 15 when starting on whiskey that time at night. Haha!

    So today I needed to go buy my lil´sis a gift for her birthday. Mom and I took the car to A6 in Jönköping. Were there all day and shopped my ass of. Yeah i know i dont have the money but..i reaaally needed some of the stuff i bought. Promise. ^^ Shoes for walking/running, shoes for party, shoes for "everyday using thing" :) Im surprised i actually bought three pair of shoes, never rly liked to buy shoes but.. guess that can change fast haha. I also found a pair of jeans, they sit tight like hell but i know i have to wear em a couple of times before i actually can go out in em..ye :) And a jacket, black one, and pink inside, so if i wanna be extra girlie i can turn it inside out and get a pink jacket. thats not me i know, a pink Lisa? No -.- But can be fun! Hm what did I buy more... have to think :) Ye two bra´s (bh). Ok now I cant remember if i bought something more. Lets hope not :s

    And tonight I went for a walk, in the rain, but it was nice to get out a bit. And here I am again, sitting by the computor talking to friends on msn :) Its the best! They rly cheer me up!

    Byebye for now!




    Dags att dra till landet :)

    Så idag åker jag hem. 17:08 för att vara exakt. Får hålla tummarna för att regnet inte ställt allt för mycket problem på spåren. Men den trevliga killen på SJ sa att han inte trodde det var några förseningar. Har lite tajt mellan ett byte i Alvesta, hoppas tåget inväntar om vi blir försenade. Annars blir det drygt.

    La la laaaa!

    Time for some coffee! Ops.. Eller , man kanske borde skriva sin blogg på engelska, bara för tränings skull. men mja, vet inte om jag skulle kunna uttrycka mig rätt alla gånger men det vore lite kul. Värt att testas nån dag ^^

    Här är vårt hus! det gråa! Ser lite tråkigt ut på baksidan när inte bryggan ligger i o så, men annars är det huuuur mysigt som helst. Hoppas man kan bada!! :)

    image93

    I väntan på tåget!

    image96

    Musik och kaffe gör min dag ;)

    Har suttit och laddat hem lite musik. Alltid trevligt. Var sjukt trött på det som fanns i ipoden så det var dags för nytt! Eller nytt och nytt, men ja du vet ;) Hade funderingar på att gå till affären o köpa lite saker så jag kunde göra en sallad. men så har jag blivit så envis att jag skiter i det. Gjorde kaffe istället och lyssnar på när Lou Reed sjunger "Perfect day". Mycket fin låt och den får mig att bli glad. Andra låtar på min cheerup-playlist är:

    *Heartshaped box
    med Nirvana
    *Stone cold crazy med Queen (Vikken klassiker haha)
    *Personal jesus med Johnny Cash
    *Wish u were here med Incubus
    *The fallen med Franz Ferdinand
    *Nightrain med Guns´N Roses
    *Monkey Wrench med Foo Fighters
    *Say yes med Elliot Smith
    *Accidentally in love med Counting Crows
    *Don´t fake this med Chevelle
    *Hit the floor med Bullet for my Valentine
    *Three little birds med Bob Marley (aaw påminner så mkt om Thailand!)
    *Shelter from the storm med Bob Dylan
    *Women med Wolfmother
    *Kill Rock´N Roll med System of a Down

    "Bom bom bom Satellite of loooove, bom bom booom satellite of looove" hihi

    Jao, lite utdrag från dagens playlist :D

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    00:16

    Hemkommen från te & filmkväll hos Tora.
    Alltid lika trevligt!
    Filmen vi såg: 

    The Pursuit of Happyness.
     


    Den var bra, men två timmars stress och misär och alldeles för kort stund av lycka ;)
    Jaha imorgon ska jag åka hem då. Just nu är jag inte alls sugen,
    men det blir alltid trevligt när man väl är hemma.
    Är mest resan som är dryg. Lillasyster Malin fyller 15 nästa vecka.
    Så det blir lite kalas på söndag. Mmmm kalas. Men ingen tårta för mig.
    Får hållas tills på måndag :D

    Oh imorn får jag träffa min lilla älskling igen, en heeeel månad sen nu :/
    Ok såhär liten är han inte längre, men han är fortfarande min bäbis!

    image88

    Och jag hoppas det blir fint väder så jag kan sitta på bergen och bara njuta av lugnet,
    o titta på solnedgången från trädgår´n ^^

    image89 image91

    ------------------------------- 00:46 -----------------------------------
    Bleh! Satt och läste min egna blogg och jag låter som världens mest tragiska och bittra person. Fy vad hemskt. Men va fan, det gör inte så mkt. Man får väl vara bitter ibland oxå? Tycker jag har en anledning till det oxå och jag är ändå stolt över att jag "keeping up the good mood" så pass mycket som jag gör. STORT tack till mina vänner såklart. OMG nu höll det på att bli bittert igen. Hjälp! Nu börjar jag använda de där uttrycken igen --> omg
    Började lite smått spela World of Warcraft igen för ett par veckor sedan. (Ja jag är spelnörd egentligen har bara inte sagt nåt ok haha) Det är himla trevligt att träffa allt folk igen som man ändå lärde känna under ett par år. Och nu har jag ändå inget för mig om dagarna så det passar bra att spendera lite tid online och snacka skit och spela min druid. Mycket trevligt. Men som sagt, alla uttryck, som etsar sig fast i skallen. Så bli inte arg om du plötsligt ser ett "lol" istället för ett "haha". Det är inte mitt fel. Det är alla andra som missbrukar dom orden mitt framför näsan på mig haha :p Ungefär nu flyr alla som inte gillar spelnördar mohahahaha!

    Här är hon, min druid: Alwa (Regrown guild, Sylvanas)


    --------------------------- 01:14 ------------------------------------

    YAY! Mer te!

    ------------------------- 01:30 -----------------------------------
    Och för att avsluta kvällen på mitt bittra och jävliga sätt så lyssnar jag på Lasse Lindh - Varje litet steg du tar.
    Klockrent. Konstigt nog blir jag glad av låten :D Kan inte låta bli att vältra mig i texter! Godnatt!

    Hur kunde det bli så här fel?
    Det skulle ju alltid vara du och jag..
    Vi skulle ju visa varandra kärlek och inget fick nånsin komma mellan oss.
    Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
    Men varför kan det aldrig vara jag?
    Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
    och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
    Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

    Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
    ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
    och varje gång som du ler,
    hugger det till i mitt bröst..
    för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
    kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

    Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
    och när blev den här stan så liten?
    Och mina vänner försöker trösta..
    och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt
    men jag skiter i vilket och går alltid hem först,
    och jag sover mycket mer än jag borde.
    Och jag vet att det går över och kommer kännas bättre men
    varför är man alltid en djävla nybörjare på sånt här?

    Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
    ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
    och varje gång som du ler,
    hugger det till i mitt bröst..
    för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
    kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

    Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
    ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör.

    Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
    ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
    och varje gång, åhh!


    Regn regn regn

    Goddagens.

    Idag var vi och tittade på en lägenhet på Ståthållaregatan, den var fin, sådär gammaldags fin :) Lite 80-talsvarning på köksväggarna dock (svampat med gul färg iiihh) men inget som säger att man kan måla om det om man vill. Så var hon och tittade på våran lägenhet och hon verkade gilla den. Känns verkligen helkonstigt att gå och titta på en lägenhet med Jonas och sen inte bo tillsammans. Likaså att någon är och strosar runt i ens eget hem. Men bara att vänja sig antar jag. Och det har gått bra. Så om hon är intresserad av byte så kommer vi köra på det. Sen måste vi bara vänta tills på måndag då hon ska höra av sig.

    Ringde även till den hyresvärden och frågade om hon hade någonting annat ledigt. Hon verkade positiv till att någonting kanske blir ledigt i augusti/september nån gång och bad mig skicka in en intresseanmälan. Så det gjorde jag, samtidigt som jag cyklade till stan för att köpa ett gamecard till min bror. I spöregn. Tänka sig vad man gör för sin lillebror ;) På tal om regn ja. Har öst ner i två dagar nu, inatt var det hemskt, hade svårt att somna bara för att det regnade så pass. Men lite mysigt är det, så länge man inte behöver sätta foten utanför lägenheten. Imorgon hade jag tönkt att ta tåget hem, men får se hur jag gör. Egentligen orkar jag inte. Saknar alla hemma, o Cosmo + att Emilia och Micke antagligen är hemma nu i dagarna. Ska ringa till SJ o kolla så det inte är nåt strul med tågen bara för att det regnar så mkt. Har varit problem för nån vecka sedan så jag vill inte åka om jag måste stå och vänta pga förseningar eller åka buss mellan Nässjö och Mjölby. Det går fetbort.

    Fjärde dagen med min diet nu och jag är faktiskt inte så hungrig längre. mest sugen. Men kanske ska gå till Netto och köpa någonting att äta tills senare. Finns inget hemma nämligen. Kände igårkväll när jag satt vid datorn att jag hade väldigt svårt att koncentrera mig liksom. Var väl trött oxå antar jag men ändå. Vill ju inte att jag ska bl "konstig" bara för att jag dietar ;) Bleh, kan inte tiden gå lite fortare!

    Ungefär NU NU NU vill jag vara här:
    image86

    Oh, vilka minnen...... skulle ge nästan vad som helst för att få åka tillbaka..

    Men åh.

    Två dagar diet och jag är så jävla hungrig! Hu! Och så ska tredje dagen vara värst visst. Kul. Men men jag ska inte ge mig ;) Synd inte Cajsa är här och peppar längre. Imorn kommer folk o kollar på lägenheten. Känns skitkonstigt. Och jobbigt. Men det är väl bra oxå iof sig. Skulle sova tidigt idag det gick inte så bra. Känner mig helt konstig i huvet nu. Suttit för mkt vid datorn och mest varit hungrig :)

    Pust.

    PEPP!

    Godnatt!

    Nu då?

    Var meningen att jag skulle sova. Sa jag till mig själv för många timmar sedan. Klockan på datorn visar 03:41 och det börjar ljusna ute. Det regnar visst också såg jag nu. Jag borde vara jättetrött för jag sov inte så många timmar inatt. Eller inga bra sömntimmar iallafall. Tora och jag var inte hemma förrän strax innan tre, sen åt vi lite rester från maten och jag kom inte i säng förrän ungefär vid den här tiden. har helt vänt på dygnet den här veckan. Gör inte så mycket men känns inte heller helt bra. När Abbe kom så lyckades jag vända tillbaka på dygnet och gick upp mellan 06.00-08.00 varje dag. Utan att jag ens var trött faktiskt. Det var skönt att ha någonting att gå upp till.

    Någon som behövde mig. Nu har jag inte någon anledning att ens stiga upp påmorgonen. Ingen skola. Inget jobb. Ingen hund. Ingen katt hemma. Ingen att göra frukost åt, att överraska med scones eller ett gott te. Jag vet inte vad jag vill längre. Kan kanske vara vanan att leva tillsammans med någon som gör en helt handlingsförlamad nu när jag är ensam, att det känns som om det inte är någon idé att anstränga sig längre. Ibland tycker jag mig känna att jag förändrats den senaste månaden. Att jag inte längre är den jag trodde jag var. Att jag vuxit och kommit till insikt med saker och ting. Men å andra sidan står jag bara still och trampar och kommer liksom inte vidare. Jag är inte ledsen längre, och jag känner mig ganska stark som människa. Men så står han där, i dörröppningen och all min styrka faller till golvet och allt blir helt plötsligt suddigt igen. Jag går tillbaka i tiden och allting känns som förut. Men bara för en sekund. Tillbaka till verkligheten och jag vill plötsligt fly. Så jag flyr, om så bara ett stenkast därifrån. Hjärtat blev kvar men förståndet drog sig undan. Och det är det enda jag tänker följa. Förståndet.

    03.53, nu börjar det bli löjligt sent. Tänkte gå upp tidigt och ringa på lägenheter imorgon. Men man tappar liksom hoppet när man så många gånger innan inte fått tag i någonting. Jag vet att man inte kan ge sig, att det bara är att försöka igen. Och igen. Och igen. Allting ordnar sig. Det vet jag. Det har det alltid gjort.

    Och med Bob Dylans låt Don´t think twice its alright lägger jag ner för idag.
    Godnatt

    Girls night out

    Mycket trevlig lördagkväll med Tora som jag tänkte illustrera med bilder, såklart ;p

       

    Börjar kvällen med att öppna en flaska vin, som även Tassmin verkade gilla ;)
    Till maten vill vi dock ha varsin cider som jag så fint hämtar ur kylen.

       

    Maten uppdukad, katterna nyfikna på cider och Tassmin gillar chips..oxå!

        

    En god jordgubbsmilkshake efter maten och sen lite singstar innan vi begav oss till Vallen.

    image85

    A perfect night with a perfect friend <3