Gulp.

Ooooj ojojojoj ---> Jude Law. Filmen jag just såg var dock mindre bra ---> Closer
Mest jobbig och jag mådde dålig av hur de betedde sig mot varandra. Otrohet hit och otrohet dit. Och att de två personer i de två förhållandena som faktiskt blev lämnade från början av svinet till partner (som bedragit dem i smyg i typ ett år), sitter på deras bara knän och ber om att få dem tillbaka. och TAR dem tillbaka. Sinnes. Jag mår illa när jag tänker på det. Exakt HUR kan man förlåta ett sånt svek bara hur som helst? Jag kanske inte kan uttrycka mig eftersom jag lyckligtvis inte blivit utsatt för det själv, men under så lång tid och ..nej fy fan. Måste sluta tänka på det får typ ångest av hela grejen.

Men Jude Law.. han är het.

  

Men vad trevligt då.

Sjukt irriterad blev jag plötsligt. Jag hatar när det händer. Jag tror jag måste äta nånting och få i mig ungefär hundra koppar kaffe för att piggna till. Energi kanske underlättar mitt humör. mmm jo kanske.

Helgen var för övrig hur rolig som helst, ganska crazy dock. I fredags var vi på KM o åt tacos, jag, Cajsa & Johannes. Sen gick vi till studentpuben och skulle ta "några öl" vilket resulterade i tre alldeles för fulla vänner när kvällen  gick mot sitt slut. Ändå kom vi iväg till The Rock där vi hängde i knappt nån timma kanske. Cajsa höll på o somna och Johannes mådde inte godis. Så de drog hem och jag tänkte " nej men dra ni jag ska bara köpa en öl till" Bästa iden. Inte. Men som tur var så kom jag till insikt med att det kanske inte var det bästa att göra så jag gick hem. Köpte en korv, hämtade cykeln och däcka i sängen. var så galet trött oxå. Men iaf, sen i lördags så var maja här! WEEEEEEEEEE! Maaaaanneeee! :D Det var såå kul o träffa henne. Vi satt hemma i mitt kök o förfestade och kollade på gamla foton från gymnasietiden. Gamla pojkvänner och festivaler hahaha. Sen kom Peter och Kalle hit en svänga och sen drog vi till The Rock igen där jag blev överöst med Jägershots. iiiih. hahaha, men åh så roligt! Önskar Maja kunde flytta hit till Kalmar, det hade varit mucho nice yeeesh ^^

I söndags var jag typ död.

Så det var väl min helg i en kortfattad version.
Nu ska jag göra ris o korvstroganoff och icke att förglömma:
LADDA KAFFEBRYGGAREN TILL MAX!

Peace.

Trädgårdshäng med Cosmo

image404

    
     

                 

Action!

Haha galet, kom hem från stan och lunch med Cajsa, Jennica och Staffan. Sätter mig vid datorn, pratar med Chrissy på msn och ska precis börja installera om WoW då jag hör en duns bakom mig. Shit trodde det var Cosmo som trillade ner från klätterträdet så jag ropar på honom. Inte ett ljud... Sen hittar jag honom under bordet, tillsammans med en fågel! VA FAN?! Så fort plocka upp katten och stänga in han i garderoben, medan han jamar på för fullt plockar jag upp pippin, och går ut i trädgården, där flyger den iväg rakt ur mina händer. Skönt att den inte var skadad.. Phew. Men vad är det med fåglar här på Sturevägen?! Förra vekcna fångade Cosmo en annan liten fågel fast utomhus iof sig...men flyg för livet små pippis! haha gu ja. Nu ska jag återgå till msn + installering av WoW..kan inte hitta alla skivor bara, inte så bra inte.. shit. Men men. Ciao!

Här är den lille birdien!

image386

Familjärt besök en kall höstdag i Oktober. [och psykologiskt pepp med bilder senare på nattakvisten..]

Familjen var på besök här för några helger sedan har inte kunnat ha igång datorn särskilt mycket och ladda upp bilder. Men här kommer några stycken. Skåda det fina höstvädret och hela glada gänget spatserande ner mot stan ;) Väldigt trevligt att ha dem på besök och Cosmo är äntligen här nu och ger mig sällskap alla dessa långa och kalla höstnätter ^^

    

        

image380

-------------- senare [01:50] ----------------------

Vet inte riktigt hur jag lyckas hålla mig vaken efter att ha gått upp sjukligt tidigt imorse. men jag kan bara inte förmå mig att gå o lägga mig... Lyckades ännu en kväll försätta mig i alldeles för djupa och deprimerande tankar om Jonas och all shit. Orkar fan inte bry mig och ändå gör jag det. Shit alltså. Snacka om att jag blir trött på alla känslor som bara nålat sig fast fy fan, nu blev jag arg oxå.. GAAAAAAAAAAAHHH! !#¤%!! Bud på att öpnna fönstret och skirka något väldigt opassande men tror jag håller mig ifrån det. Allt är bara så jävla orättvist.

Hade inte klockan varit så mycket hade jag dratt till Staffan, hämtat mitt rödvin, plockat upp Cajsa på vägen och sen gått hem och pratat.. bara prata om allt mellan himmel och jord. Cajsa är så bra på att peppa ;) Lite peppbilder från Andreas inflyttningsfest:

image381

   

Det är tur man har familjen och vännerna annars hade man fan dött. Så tack ;D



Godnatt Kalmar.


 

Paus

Dagsa för tenta imorgon bitti och det känns inte alls bra. haha. Ja jag skrattar för det hela är bara komiskt och tragiskt. Men det är bara o sträcka på sig och gå dit med peppet i behåll. Den här helgen har bestått av utgång, som vanligt nu för tiden, helt galet... Jag som trodde jag blivit för gammal för att kunna hantera fest två dagar i rad. Men där ser man, än är det nog lite krut kvar i gammel-Lisa. HAHA. Nejdå, men lite gammal känner man sig när de flesta man umgås med just entrat 20-årsåldern och själv är jag halvvägs till 30...omg, hur låter inte det!

Var på kåren både fredag kväll och lördag.. I fredags hade jag och Cajsa förfest hemma i hennes lilla rum. Det var roligt haha ;) Lättroad som man är ;D Se bara!

  

hahahahahahahah

Iaf. Det var ganska lite folk ute på kåren men det gjorde inte så mkt, Cajsa och jag blev kalas och drack massa lakritsshots så det stod härliga till. Ja men vi hade kul i mörkret, och kvällen avslutades med en trevlig dans...

Så i lördags satt vi hos Staffan några stycken och sen cyklade vi ner mot stan. Och kåren..igen ;) Med rosa kaninöron som Cajsa så fint pysslat ihop haha. Var nog faktiskt roligare utei fredags dock, trots att xdet väldans mycket mer folk ute igår. men men, nu är min paus slut och jag ska återgå till pluggandet tills ögonen faller ihop av trötthet. Blit nog ganska snart om jag känner mig själv rätt.

Min dator är fortfarande paj förresten, hoppas någon snäll själ kan hjälpa mig snart.

Godnatt.

parthey!

Sitter hemma hos Cajsa o dricker lite cider. var inte alls planerat att gå ut idag men så fick vi sånt pepp idag på stan så här sitter vi nu ;) eller.. inte Cajsa för hon stack just iväg och skulle sända radio med Edina en timme. Om någon undrar varför jag alrdig är online på msn eller aldrig skriver på min blogg så är det för att min dator typ pajat. Seth var snäll och hjälpte mig igårkväll men den är fortfarande knasig och jag har inget virusskydd än så vågar inte sitta på nätet. Och så funkar typ inga program överhuvudtaget -.-Hoppas det löser sig. Oh just nu är jag bara såå glaaaad ;D Mycket tack vare Cajsa såklart och även lite tack vare en viss person som inte ens befinnr sig i Sverige.. Du vet vem du är ;) Och det du sa om din planerade tripp till Sverige..go ahead, jag väntar hemma med rödvinet hehe ;) Kom hiiit! weeee. Nu ska jag återgå till min cider, sen blir det kåren. Är visst typ "mörkerkväll" där så de ska typ släcka ner hela ställt, hoppas man klarar av att stå på benen i mörkret haha :D Tjoo!

.. och skål!

That´s it.



Idag var sista gången jag var i Jonas och min lägenhet... kom inte på det förrän jag faktiskt kom hem till min nya lya. Vet inte hur det känns riktigt, men har ju sett för jävligt ut där ganska länge nu så har ändå inte kännts som nåt direkt hem. men ändå, helkonstigt... Idag får äntligen Jonas flytta ut oxå stackarn har gått och väntat på det i snart en månad trots att han skrivit kontrakt. Så det blir nog nice för han. Just nu har jag Abbe här. Var ett helt jäkla träningspass och gå hem med honom, hjälp han är helt galen. När det blåser ute och det virvlar löv så blir han så glad och ska jaga dem hela tiden. Sjukt svårt att hålla emot han är så stark ;) Sen fick han cprycket här hemma. Min lägenhet är så att man kan gå runt i den genom alla rum. Så han sprang ruunt runt runt runt, och upp i sängen och sen förbi mig (som förgäves försökte få fatt i han) och upp i soffan, sen runt runt runt, och slirade omkring på det hala golvet. HAHA. Jisses. Nu ligger han lugnt på golvet brevid mig dock. Knappt att jag vågar lämna honom ensam när jag ska ner i källarn o kolla tvätten. Men men, får väl gå de få minutrarna som det tar :D



Ikväll kommer mamma och company och hälsar på. Ska hjälpa mig med det lilla sista som behöver ordnas i lgh. Skönt ;) Sen imorgon eftermiddag drar de hem och då blir det till att peppa för utgång på kvällen! Kanske blir förfest här..tänkte jag, fast det är typ ingen som vet om det än haha. Jo Cajsa ;)

Nu ska jag vattna blommorna och diska lite tänkte jag. kram o heej!


                               image371

Noooooooooes!

Fuck. Regrown... ett minne blott. Underligt.. bara totalt underligt...
Kom hem från världens längsta dag, först skolan, sen massa städande.. sen får jag höra detta -.-
Nu vet jag inte om jag pallar spela mer. Inte på Alwa. Måste tänka över det. men nu ska jag äta. Shit. Lite deppig man blev nu. Grrr. och arg. Men men. Hejsålänge.

Vårdag i oktober

Idag var Cajsa och jag o lämnade in uppsatserna på skolan och upptäckte hur skönt det var att sitta på innergården. Så vi hängde där ett bra tag och fotade lite. Var jättefint väder så man blev alldeles glad! :D

image369

.

image364

Ännu segare pluggmåndag... -.-

AAAAAAAAAAAH jag kräks snart på de här uppsatserna! Jag vill verkligen inte läsa mer, och så har jag sparat den fetaste till sist. Gurgel. men bara att börja läsa antar jag. det är så fint väder nu så det hade varit ganska skönt att få komma ut idag. Måste hämta min cykel hos Cajsa. Men klockan är "bara" 12:48 så jag hinner kanske gå dit om några timmar. Nu har jag iallafall skrivit 2/3 texter som ska vara klara tills imorgon eftermiddag.

Måste ringa Linda oxå vi måste skriva någon slags arbetsplan till vår c-uppsats tills på torsdag. Eller helst innan kanske, jag vet inte? Känns så rörigt just nu. Så måste jag plugga till omtentan som jag inte vet när den är oxå. "¤%%&?!!!!!!#"¤#!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jag vill göra nåt kul istället! haha

Seg plugg-söndag delux.

Så gick det med det pluggandet. Somnade på soffan klockan 15.00 och vaknade nu, tre timmar senare -.- Inte så bra att ligga i soffan och läsa när man är bakis från gårdagen. Det GÅR inte hålla ögonen öppna då.. Nu vet jag inte hur jag ska hinna färdigt, får väl sitta hela kvällen antar jag. I fredags var vi på KM och åt tacos, som vanligt, och sen hos Edina på fest. Sen drog jag, Staffan, Cajsa och Johannes in till stan och gick till Ernesto. Johannes drog hem i dörrn dock han kände inte öfr Ernesto. Vi var typ de enda som drog från festen haha, lite synd, men vi hade roligt ändå! hihi.

image355 image356



Sen var Cajsa och jag hos Staffan igårkväll, sjöng schlager och dansade las ketchupsong, invaderade hos stackars kristoffer och hans vän Jerry och försökte övertala dem om utgång, vilket misslyckades.. haha. men men. Sen var vi på kåren och dansade några timmar. Och jag tog en taxi hem för min cykel stod ända borta hos Cajsa! Igår måste jag medge att jag blev aningens onykter, inte dålig dock, bara löljligt full hahahaha. Nu är jag typ död känns det som. Urs och dessa tråkiga c-uppsatser jag måste analysera -.- Tur jag har Cajsa som jag kan klaga med över att det är så trist. HAHAHA ;p

image358 image359

--------------------------- senare ---------------------------------

Så, nu har jag skrivit en text av tre... en av de korta.. bleh! Tog en liten paus nu igen. Så jävkla tråkigt urs urs, vill bara göra massa te och sitta under filten i soffan o glo på teve. Har skaffat en ny boxer nu, inte en hund nej, tyvärr.. men så jag kan kolla på teve och nu har de gjort så att jag har canal + film kanalerna och så bara för att jag ska bli sugen på att ha dem senare antar jag.. så jag har så mycket att kolla på nu haha. Inte så lätt och välja att läsa c-uppsatser då inte. Just ja, jag har varit i kontakt med en tjej som har några små dunbollar till salu. Så kaaaanske får jag och Cosmo sällskap av någon av dessa små tussar snart (inte hundra att jag kan få köpa nån av dom än men kanske wiii wii) :

image360

   

Im baaaaaaaaack!

Mmm så är det, idag hämtade jag modemet och kablar på Gasverksgatan och wooila det funkade direkt här på gamla Sturevägen. haha. Nice nice med internet i mitt liv igen. Dock har jag inte fått igång WoW..det buggar som vanligt efter nya patchen. men det löser väl sig. har inte haft tid att wowa ikväll ändå. Maja har varit här och druckit te, ätit toblerone, mackor, ja och pratat! Det var mucho trevligt! Och jag missade Mats! FAAAAAAACK, förlåt Maaaats -.- Jag tittade till och med på eftersnack igårkväll för att förbereda mig på vad det var för snubbar du skulle snacka med. crap. Hoppas man kan se nån slags repris eller nåt på nätet! :/

Jag har tusen saker att skriva om nu egentligen eftersom jag inte skrivit på skitlänge..men jag vet inte ens om jag minns allt som hänt och jag vet inte heller om jag pallar återberätta allt :) Har fortfarande inte fixat kameran så det har inte bli vit några bilder..eller lite men från Cajsas kamera. Hon har varit så snäll och bränt ut bilderna åt mig på skiva..men så har jag ingen cd/dvd läsare i datorn.. jag vet helt sjukt. Men så är det. Får försöka hitta lite bilder från facebook/cajsas blogg till detta inlägget, är ju så trist med bara text ;)

Hela flytten gick bra iallafall. Kära mor och bror var här, tack för det, hade inte klarat mig utan er! Love you! Så på lördagen blev det flytt, gick snabbt! Cajsa hjälpte till oxå, hon är så snäll! Tack än en gång Cajsa! Och Jonas hjälpte till borta på gasverksg så som sagt, snabbt och smärtfritt gick det! Sen gick kvällen åt att plocka upp lådor och montera hyllor etc. Söndagen spenderades på IKEA..vi kom dit exakt klockan 10.00 och kom därifrån 15.30 och jag var plötsligt 18k fattigare... JAG VET DET ÄR HELT SINNESJUKT. men fina saker fick jag.. Soffa, fotölj, mattor, lampor, 2 bord, stolar, säng och hela kitet, kuddar, småplock, gardiner...jaa.. etc etc etc... Me <3 IKEA.

Sen skulle man bara sätta ihop allt det där och snälla som de var min köra familj så stannade de tills det mesta var fixat och de kom härifrån jättesent stackarna. Och hade tre timmar bil framför sig, inte så kul.. men jag är såå tacksam..verkligen! Hoppas ni vet det! <3

Så nu har jag väl kommit iordning ganska bra, är fortfarande lite som ska fixas..en hylla över teven (ah ja, ny teve har jag oxå köpt, den är så fin! och snyyyygg!) lite gardiner som ska sys, lite lådor som står o skräpar.. men annars så.. det är mysigt här nu :D Känner mig faktiskt som hemma..även om det är så sjukligt ensamt, och underligt, och konstigt..så trivs jag ändå och det är ju det viktigaste! Nu måste jag bara skrapa ihop en inflyttningsfest osså, får kanske bli nästa helg.. wii wiii!

pust, jag är helt uppe i varv nu när jag ska skriva om allt kul. ja så förra helgen var jag ute både fredag och lördag. Tacos på Km på fredagkvällen, börjar bli lite av en tradition nu jättetrevligt! och sen på fest hos Andreas i ettan, sen Ernesto. Lite bilder (tack cajsa!):

   

Ja det var kul som fan iaf ;p Sen i lördags så var vi här hemma hos mig några stycken. Rättare sagt, jag, Staffan, Johannes, Andreas och Cajsa! Sen hamnade vi hos Moa på mellanfest, och sen gick några hem men jag och Moa gick till Mollys och satt och snackade lite. Och jag ringde Manne min Manne hahah Maja fasen jag minns inte vad vi pratade om...tror inte vi sa många ord, jag vet bara att vi skrattade ihjäl oss i typ en kvart och sen la vi på. HAHA det var himla uppfriskande ;p Bilder från den kvällen: (tack igen cajsa) (ps: ni får se en liten glimt av min nya lägenhet, och psssst kolla teven!!! haha)

image350

  

Haha!

Oj vad det känns som om jag skrivit i en evighet nu... iallafall, imorn är det torsdag och jag ska till skolan vid tio. Tur Cajsa sa det var vid tio annars hade jag vart där klockan nio -.- Sen efter ett nån gång måste jag till Gasverksg. och börja städa.. fy fan vad trist. men nån gång ska man ju göra det oxå.. skönt att få det gjort iaf. Men nu är jag ganska trött och ska nog sova. Höres! Och jag kanske kommer på mer saker som hänt men pallar inte tänka mer eller skriva mer heller för den delen just nu.. Haaaai & pöss!